Vztahový marketing

10.11.2009 18:21

Vztahový marketing dává možnost obyčejným lidem začít si ve volném čase vytvářet reziduální (opakovaný) příjem pomocí sítě gramotných spotřebitelů na principu: Hodně lidí trochu nakupuje.

 Odpovídá na otázku, kterou si pokládá stále více a více lidí už i v ČR. Tato otázka zní: 

„Jak by se vám líbilo, kdybyste mohli zanechat své práce, stát se svým vlastním šéfem a v několika málo letech si zajistit příjem tak vysoký, že by vám vystačil na celý další život?“  

Díky vyspělé výpočetní technice a internetu si síťový marketing razí cestu do budoucnosti. Nabízí možnost finanční nezávislosti zástupům lidí, kteří hledají možnost, jak se včas finančně zabezpečit … Jistota zaměstnání se bohužel stává minulostí. Propouštění zasáhne především duševně pracující lidi, proto se do vztahového marketingu očekává příliv lékařů, právníků a prezidentů společností, kteří jsou unaveni jednotvárným kolotočem a pracovní nejistotou. 

 

Pokud chcete jen chytře nakupovat a nechat další lidi dělat to samé, potom stačí, když se podíváte na stránky www.pachira-skola.cz. Jedná se jednoduchý, moderní způsob nakupování, vše řídí počítač. V každém případě nakupujete výhodně unikátní produkty, ve středně dobém horizontu vás mohou potěšit odměny v € na účet pay-pal.

Pokud chcete mít co nejdříve vysoké příjmy a jste ochotni se učit nové věci, potom si prostudujte kapitolu "Zdravý byznys".

  • Tento byznys můžete dělat ve volném čase, pokud jste zaměstnanci, a zajistit si tak další zdroj příjmu a současně i pevné zdraví.
  • Pokud jste důchodci, kteří o sebe dbají a "jdou s dobou", potom tento byznys může naplnit váš život - i peněženku.
  • Pokud jste podnikatelé v oblasti krásy, zdraví, výživy, hubnutí či wellness, pak můžete rozšířit svoji nabídku služeb, a za stejný čas zvýšit tržbu.