Chocolight

18.03.2016 08:40

—Vědci (v DEM4), kardiologové a výrobci čokolády vytvořili výjimečný produkt Vision Chocolight pro vaše zdraví a potěšení, kdy byly vitamíny, aminokyseliny, stopové prvky a rostlinné extrakty spojeny v tmavé čokoládě. —Tato čokoláda může být užitečným doplňkem vaší každodenní stravy.

Tmavá (hořká) čokoláda je považována za potravu plnou živin prospěšných pro naše zdraví. Kakao obsahuje jednu z nejvyšších úrovní antioxidantů. Synergie polyfenolů, katechinů a epicatechinů vykazuje (podle hmotnosti) více antioxidantů než borůvky, červené víno, Acai, granátové jablko a kustovnice dohromady.

—Nejnovější studie ukazují, že denní spotřeba čokolády snížila riziko kardiovaskulárních onemocnění o 37%, riziko diabetu o 31% a riziko cévní mozkové příhody o 29% v porovnání s nízkou spotřebou čokolády. Čokoláda se doporučuje zejména těm, kteří vykazují riziko srdečního onemocnění.

Chocolight CHARM

—Působí jako silný antioxidant. —Velice důležitý produkt pro zdravé zuby, kosti, pleť, vlasy a nehty. —Zachovává pružnost a pevnost pokožky. —Zlepšuje krevní oběh. —Zlepšuje celkovou pohodu těla. Zpomaluje proces
stárnutí

Chocolight LOVE

Obsahuje silné antioxidanty —důležité pro tvorbu kyslíku a přepravu krvinek, —zajišťují rovnováhu elektrolytů a normalizují metabolismus při výrobě energie, —zlepšují krevní oběh, —zpomalují procesy stárnutí, —pomáhají zachovat normální krevní tlak a koagulaci.

Chocolight THINK

Pomáhá obnovit energii. —Zabraňuje psychickému vyčerpání a únavě. —Podporuje příliv energie. —Zlepšuje duševní schopnosti. —Zvyšuje schopnost soustředit se.